jag kommer aldrig kunna ta hand om en katt..... kanske en blind 14 år gammal katt. fast fan.. stackars katt. skulle inte vilja spendera mina sista år borta från min familj i en kfum lägenhet. speciellt inte med mig. gaddamit. vill ha ett husdjur!!!

2009-05-29 @ 00:49:02

kommer inte att skriva. jag vägrar. min mus är lika trasig som alla mysslyckade ritalinhaschare som finns här i ume försöker att framstå. fast min är trasig på riktigt. inget fejk här alltså :'( jävla skit. ta er inte på för stort allvar bara höhö. finns viktigare saker här i världen. som en hel datormus. byter en roastad blöja mot en mus. anyone? nej men fo reelz. orkar inte att musen är paj. får väl ta och skaffa mig ett liv. jobbigt. får peppa smr i skellefteå. eller dricka jägermeister i munkedal. eller folles nu i helgen. ba jag får smaka lite red gold smutron vin som tydligen är så inne bland folk just nu. kostar bara 55 crowns viskar en fågel i mitt öra.

blades of glory är btw en jävligt föutsägbar film. och jag lovar isidor. jag har inte sett den filmen förut. hoppas det blir filmkväll imorgon igen så jag slipper fysikgränd eller slipper vara helt själv :( :( :(  är bara slagsmål, fyllla och poliser där. och en JÄVLA massa folk. satans så jobbigt. vem fan behöver folk egentligen. alla är ju helt lost ändå. i drogdimman hahahha. pusshej sug röv.  ............nej men okej. finns folk som är värda. faktiskt. marina, isidor, malin, kokkos, ockaz (när han inte bara drar en folle och sen sparar tills värdare tillfällen), rosita,...mm fan kom på att jag inte borde rada upp folk för man missar alltid någon eller så utesluter man folk och då blir.det ledsna miner. tur att bara jag + 3-4 andra jag känner + ett pack foolz läser den här bloggen då. annars skulle världen gå under. argh. borde göra den här bloggen privat eller nått. gå under jorden.

jävlar vad jag bara glappat på tangentbordet. brukar bli så när man är trött. äh. älskar dig marina, och isidor med. ..........ingen annan. ni kan gå och dö. "ska lämna umeå bara sätta mig på ett tåg buhuhuhuhu" måste bara säga att jag är sjukt less på folk som skriver att dem hatar sina vänner osv eller folk som säger: nej nu lämnar jag umeå. far söder ut. what the fuck is up with that. spelar ingen roll vart fan ni än far. det är likadant över allt. det är er själva det är fel på! ju snabbare ni inser det och sätt en kula i skallen på er själva destå mindre behöver vi andra utstå. tänk på oss nån jävla gång. godnatt. på riktigt.

LIVET!!!

2009-05-28 @ 09:58:17

igår fick jag reda på världensbäsa grejj!!! JAG SKA FÅ EN EGEN LÄGENHET PÅ MÅNDAG!!! EN HELT EGEN!! JAG FÅR EN LÄGENHET MEN INTE NI MOHAHHAHAHA!! nej men seriöst. jag ska få en egen lägenhet. är så jävla glad och tacksam. älskar livet. ska ner i köket och jobba nu iaf. puss hej. är så här jävla glad just nu:

livet

2009-05-27 @ 20:25:34

har ingen apberget användare (OMG!!) och min mus är helt trasig. måste använda tangentbordsmus på handikappverktygen... it sucks. jag har fan ingenting. jävla piss. detta suger. jaha. orkar inte ens skriva. finns inget att skriva då det inte finns någonting att göra. adjö...........

empty pockets, and a bleeding nose

2009-05-26 @ 02:13:42



Europa punita Europa proletaria Europa unita Europa rivoluzionaria
non e` un porblema di destra o sinitra, non e` un problema di ideologizzazione
non e` un problema di colori e bandiere, e` solo pura opposizione
fuori, fuori, fuori dalla NATO, sciacalli d'Occidente!
Europa punita Europa proletaria Europa unita Europa rivoluzionaria

Oooh Oooh Ooh Fuori gli americani! Oooh Oooh Ooh Fuori gli americani!

NORRLAND MOT RASISM - 6 JUNI SKELLEFTEÅ

2009-05-25 @ 22:55:41



Årets viktigaste demonstration. Jag ska dit och alla som kan ska ta sig dit den 6 juni. Visa nazistpacket att dem varken är välkomna här eller någon annanstans.

d(e)struktion

2009-05-25 @ 22:41:17

Walking down the street, people turn away, they see the ratty clothes and dirty faces and they have nothing to say. Imorgon ska jag och Ockaz repa med en trummis.. spännande. Jävligt nervöst för mig. Tycker det är asjobbigt att skrika inför andra. Vi ska iaf spela 2-3 låtar tillsammans. Får se hur det blir. Skriver om det imorgon efter repet.

STANDING DINOSAUR

2009-05-25 @ 00:30:40

Kulturnatta. Ett skämt.

2009-05-24 @ 20:04:16

orkar egentligen inte skriva om kulturnatta men kortfattat så sög det. riktigt dåligt på alla sätt.  har druckit sen i måndags och lördagen (kulturnatta) var den sämsta dagen. hade kanske varit trevligare på verket. hade väl roligast på fredagen då vi var under kyrkbron och drack. veckan har förövrigt varit sjukt händelsefull och jävligt rolig. det är väl tack vare simon, rosita och marina. speciellt rosita. tack till dig simon för att vi fick sova där. detsamma till rosita och ludvig!
tack så mycket för en bra vecka/helg.

peace

Isidor och Ockazpojke - Burnin' up

2009-05-24 @ 17:49:45



Här har vi två berusade pojkar som valde att spela in en musikvideo!

Isidor till höger
Ockaz till vänster
Jag som kameraman
Och till sist Alex som andra kameraman,
fast den videon kommer inte läggas upp.

En upptäckt är det när någon får reda på tidigare okänd kunskap

2009-05-20 @ 03:11:53

kan ha varit detta jag hörde marina prata omför ett tag sedan. en sida där man kan ha ett youtubeklipp på repeat. ^^ fett som fan. när man är inne på youtube och har sitt klipp framme så skriv bara in "repeat" i adressfältet mellan "http://www.youtube" och ".com/watch?v=....." så spelas den om och om igen. fan så schysst alltså. när man har sin favvolåt på så slipper man starta om klippet.

http://www.youtuberepeat.com/

Type "repeat" into a YouTube URL before the ".com" to watch it on repeat:  
   
          Which means: http://www.youtube.com/watch?v=ceSxEjwXHcM
          Would turn into: http://www.youtuberepeat.com/watch?v=ceSxEjwXHcMM   
   
   

Nabila Abdul Fattah och Nour el Refai = Mycket vettiga kvinnor!

2009-05-20 @ 02:40:37

http://www.botkyrkacommunityteater.org/resFiles/image/1297004937_l.jpghttp://content.hanky.se/dynamic/imagecollection/3651/34df2e4b-d2c6-453a-afc8-3b059bea7c38.jpeg
           Nabila Abdul Fattah's blogg                         Nour el Refai

DanJah

2009-05-19 @ 15:51:51

D.I.Y GANGSTA

2009-05-19 @ 02:02:08


 if you ride bikes in UMEÅ than you a soldia'.
if you run a distro then you a hustla'
five bucks at a time reachin for that paper, shit son, now that's gangsta'.
i got a fat chain it goes around my bike.
the cops are hasslin' me, but not too bad 'cause I'm white..
and i don't call women bitches! now that's not very nice.
seriously guys, that's just... really not that nice

trash rules everything around me
T.R.E.A.M. cause I'm hungry
gotta gotta eat ya'll

kycklingklubba !WAR!

2009-05-19 @ 01:26:38

efterlängtad video som speglar kycklingkriget som varade i 1-2 minuter på sf-taket en solig dag i maj.

pirater - kamrater

2009-05-18 @ 17:14:25



Rösta på Piratpartiet i EU-parlamentsvalet den 7:e Juni! -
Kopiera denna text och sätt den på din profil/blogg/
whatever innan all kopiering blir förbjuden!


Observera att en röst på piratpartiet är det
bästa sättet att jävlas med de etablerade politikerna.
Dessutom visar du var du står i internet och integritetsfrågor
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6c/Piratpartiet.svg/40px-Piratpartiet.svg.png

svart

2009-05-18 @ 15:57:54

org(a)nize

2009-05-18 @ 15:40:46

jag städat hela rummet och vart på möte idag. på mötet sa jag att jag ville ha en lägenhet och att jag inte klarade av att bo så här längre osv. de sa att de tyckte det lät som en bra idé och nu är det pågång. fan vad skönt. just det. kom ju på efter allt snack om vagnar på senare tid att jag har en barackvagn i stugan. det är dock min fars, men jag har fått bo där varje sommar sen han köpte den. ska se om han vill ge den till mig. eller sälja. aaah, om man tittar ut så ser man sommaren. mysigt. någon som har lust att hitta på nått idag? utan alkohol? eller med. men då får ni fan bju!

gå och lägg dig

2009-05-18 @ 00:32:08

klarar inte av att bo här. jag kan inte somna här. jag kan inte. av 1000 olika anledningar. funderar på att börja äta min gamla medicin igen. har börjat tänka på gamla skitsaker och börjat må sämre. jag vill städa här, jag vill duscha, jag vill gå och lägga mig. men jag känner mig helt handlingsförlamad. det är nått som är fel på mig. önskar att marina var här och att hon kunde ge mig en bitchslap och säga att jag klarar det här aldeles utmärkt. äh, orkar inte skriva...ds.,dfv,

-

2009-05-18 @ 00:02:15

livet, vandringen och evigheten

2009-05-17 @ 19:58:52

Well, I've been workin' on becoming what I am in this bus terminal bathroom. And these days I dream like I live; off trash, and stamp gray hound passes. Why don't I take a shower ya' wonder. I guess what I can't smell, I just can't remember. So I'm doin' my best to smell just like this basement forever. Forever.

Well, isn't hitch-hiking dead, they all ask. Not as long as I'm still broke and breathing. And if they don't cut this thumb off, my dead fist, well they can't even stop me from marrying me. There ain't nothing like singing your heart out to nobody as you fall asleep by the side of the road. Ya' know I've never felt quite as free, or quite as alone. Or quite as alone.

on the road to zion

2009-05-16 @ 18:47:44

igår så spelade kreti och pleti + annat skit i döbelnspark. det var fett. nej det var det inte. sen gick vi över bron till andra sidan vattnet. där drack jag nå öl, klättrade upp in i bron. helt sykiskt. duvor bodde där inne. kommer troligen få sars eller fågelinfluensan. fanns döda fåglar, man gick på fågelskit. jah jah. spännande var det. vi gick ovanför vattnet. sen gjordes vafan vet jag. nu idag har vi iaf chillat på stan hela dagen med simon, david och jorun. sen kom thilde och dylan. fett. vi köpte pizza nyss. köpte en amerikansk pizza. fyfan vad jag känner mig mätt. spelning 21.00 iaf. lycka till, the rats och arne kurt ska spela.

peace (A)//(E)

dagens låt

2009-05-16 @ 18:38:00

cuz it aint no hollaback girl

2009-05-15 @ 15:58:01

vad är en hollaback girl? vafan sjunger gwen stefani om!?
 
"Hollaback girl

A girl that is willing to be treated like a doormat or booty call. She is a girl that will allow guys to do whatever they want with her and will just wait for them to 'holla back' at them."

aktivitetslista

2009-05-14 @ 12:42:24

  • 5 maj - Folket mot eliten - Umeå
  • 16 maj - Verket - The Rats, Lycka till, Arne Kurt - Umeå
  • 23 maj - Kulturnatta 2009 - Umeå
  • 6 juni - Aktion mot SMR - Skellefteå
  • 7 juni - Rösta på Piratpartiet till EU-valet
  • 12-14 juni - Punk Illegal - Munkedal, Göteborg
  • [Tomt]
  • [Tomt]
  • [Tomt]
  • [Tomt]
  • [Tomt]
  • [Tomt]
  • 16-17-18 juli - Trästocksfestivalen - Skellefteå

A-HA!!!

2009-05-13 @ 20:15:04

när bilen svängde in på kfum parkeringen så höll de på att spela in samma film! i hörnet av parkeringen. var en bajspunkare och några andra ungdomar med i den scenen. de kollade sjukt konstigt på mig. antar att vi störde inspelningen. guess what. NI STÖR MIG! sluta spela in eran skitfilm där jag bor. ska kasta vattenballonger på killen i spikes! nästa gång jag ser dem ska jag prata högt oavbrutet och gå lika långsamt som cpkärringen på stan gör. är dock sjukt nyfiken vilken film som spelas in.. whatever. hoppas de får slut på pengar och måste lägga ned inspelningen. då kan jag komma dit och rädda dagen och göra om den till en troma film. kan filma den med min kamera, eller om vi har otur min knastriga webcam. jajaja. det retar i halsen.

Strattera

2009-05-13 @ 14:09:47


var på vuxenpsyk idag och det känns som att nästa gång jag träffar dem så ska jag ge dem en pistolkula som en symbolisk handling. jävla helvette. de vill att jag ska börja ta ett läkemedel som heter Strattera. och de säger att om jag inte tar blodprov och börjar äta den så kommer det gå dåligt för mig, jag kommer att börja må sämre. att de kan vara tyvungen att tvångsvårda mig. de började snacka om att jag knarkar och dricker för mycket. vilket jag inte gör.. de vet fan ingenting. det säger massor av skit utan att påriktigt ha läst min utredning och journal.
(just for the record så är jag diagnoserad med bla. ADHD)


Rolig faktan om Strattera:

En undersökning visade att närmare 0,44 procent av dem som tog Strattera visade självmordsbeteende.Motsvarande siffra för en kontrollgrupp som inte tog preparatet var 0 procent.
fram till den 25 oktober 2005 totalt rapporterats om 431 fall av självmordsbeteende bland patienter som har tagit Strattera.
Av dessa var 20 fullbordade självmord, enligt brittiska läkemedelsverket.
Amerikanska läkemedelsverket, FDA, har rapporterat om om 992 fall av aggression och våldsamt beteende bland dem som har tagit Strattera.

Men också om 360 fall av psykotiska tillstånd, manier och hallucinationer.

Här är några exempel som läkare har redogjort för:

ci En 9-årig flicka utvecklade hallucinationer. Hon sa till sin mamma att det kändes som någon försökte hugga sönder handlederna. Hon slutade med Strattera efter tre dagar.

ci En 12-årig pojke fick förföljelsemani och hallucinationer efter tre månaders behandling med Strattera.

ci En 7-årig flicka började några timmar efter sin första dos av Strattera prata oavbrutet. Två timmar efter att ha tagit den andra dosen började hon springa snabbt, stannade och föll till marken. Flickan sa att hon hade sprungit in i en vägg – men det fanns ingen vägg där.

Efter detta avbröts Stratterabehandlingen.

ci En 8-årig pojke började utveckla hallucinationer omgående när han fick Strattera. Behandlingen avbröts.

ci En 9-årig flicka fick både hörsel- och synhallucinationer efter 3–4 veckors behandling med Strattera.

öhm..

2009-05-13 @ 01:42:48

skulle just gå och lägga mig när det blev aldeles ljust utanför fönstret. guess what!? det pågår en jävla filminspelning utanför kfum. just under mitt fönster på gatan. bryr mig inte.. undrar bara vad det är för film. kan ju vara en ungdomsfilm, eller en reklam. ser för  stort ut för att vara ett skolprojekt. aja peace out, dawgz

update: det är garanterat en sån där film jag HATAR, en svensk ungdomsfilm. kom ett gäng på två killar och två tjejer som gick förbi en ensam kille som de började kaxa med. ska titta efter och se vad som händer...
OMG han blev pimpslapad av den rakade coola gangsterkillen. fan va elakt. iofs så såg han som en snobb, men ändå.
nu tog dem om scenen och då spottade den andra killen i gänget på marken när de hade slapat den ensama killen. fan vad dramatiskt. de fortsätter att göra om scenen och den här gången så går det andra gänget och den ensama killen står kvar.. slapad och ensam. buhu. antar att de kommer att ta om den där scenen hela natten. jag själv ska krypa ner i en varm bulldeg. godnatt.

Shit, I ain't as dumb as you think I can make a bomb with the shit that's under your sink...

2009-05-13 @ 00:44:25


Wherever I am not,       
thats always her next stop.       
Just another day alone in the rain       
in an empty parking lot.       

Well one of these days,       
maybe i'll just sit and give this all up.       
And I'll say that all you yuppies       
can have this fuckin' world       
If you love it so much.       
       
But the things that       
we can't help but care about       
make up who we are.       
And I just can't believe that could mean       
 their condos and their sports cars.       

Well, when its gets had to breathe       
sometimes I slip to apathy,       
but I don't got any excuses not to learn       
what words like home and freedom mean.      



Desperate refugee,
hop a freight with me
Shoot a pack
in the back of the alley
I'm not bullshitting,
we really live this way

 Hobocore, R.I.P lil j@y 

BOREDOM

2009-05-12 @ 00:08:10

Vad är du i skolan?
(går ju inte ens i skolan)

TÖNT
du har glasögon ( )
du har tandställning ( )
du pluggar alltid ordentlingt på lektionerna ( )
du gör dina läxor ( )
du har aldrig skolkat ( )
du har aldrig behövt göra om ett prov ( )
du känner dig ofta ensam ( )
du brukar nästan aldrig vara ute på kvällen ( )
du har blivit kallad tönt ( )
totalt; 0

FJORTIS
du sminkar dig i minst en kvart på morgonen varje dag ( )
du tupperar håret och andvänder hårspray varje dag ( )
du röker/tjuvröker (x)
du har mycket "kompisar" som du bara känner på datorn (/)
du andvänder ord som puss, älskar dig m.m irl ( )
du håller nästan alltid på med din mobil ( )
du andvänder ungefär 5 liter parfym varje dag ( )
du brukar andvända lackskor ( )
du lyssnar mest på r'n'b och reggae ( )
du dricker ofta alkohol (x)
du har blivit kallad fjortis ( )
totalt; 2

EMO
du bryr dig inte speciellt mycket om skolan (x)
du har nästan alltid svarta kläder (/)
du sminkar dig med kajal/eyeliner ( )
du har svart hår och snedlugg ( )
du har vans eller converse (x)
du sitter ensam och lyssnar på din mp3/ipod på rasterna ( )
du lyssnar på band som tokio hotel, mcr, fall out boy, green day m.f ( )
du skär dig ( )
du är aldrig ute på kvällarna. du sitter inne och lyssnar på musik ( )
du har blivit kallad emo (x)
totalt; 3.5

BITCH
du skriker på folk du inte känner ( )
du ger ofta folk "bitchblickar" (x)
du har någon gång hotat någon (x)
du har någon gång slagit ner någon (x)
du bråkar ofta med folk ( )
du är lättirriterad (x)
du är väldigt envis (/)
du är alltid den som "vinner" i bråk/gräl (x)
du är ofta i slagsmål ( )
du har blivit kallad bitch ( )
totalt; 5.5

BIMBO
du har haft sex mer än 2 gånger (x)
du har hånglat med över 15 killar på en kväll ( )
du har stora bröst och blont hår (x)
du har linda rosing, pamela anderson, viktoria silvstedt eller någon liknande som förebild ( )
du skulle vilja vara med i slitz eller playboy någon gång (x)
du festar och blir full nästan varje helg (x)
du har haft ett "one night stand" ( )
du byter kille ungefär 1 gång i månaden ( )
du går runt med kortkort även på vintern ( )
du har blivit kallad bimbo/hora/slampa (x)
totalt; 4

RIKEMANSBARN
du shoppar varje dag ( )
du äger saker från d&g, gucci eller dior ( )
du andvänder aldrig samma kläder 2 gånger samma månad ( )
din garderob är alltid proppfull ( )
du har mer är 5 par skor ( )
dina föräldrar ger dig ofta pengar utan andledning ( )
du får ditt studiebidrag (x)
du har eget bankomatkort (x)
i ditt rum finns både dator och tv ( )
du tackar inte ens när du får pengar längre ( )
du har blivit kallad rikemansbarn ( )
totalt; 2


Tönt: 0
Fjortis: 2
Emo: 3.5
Bitch: 5.5
Bimbo: 4
Rikemansbarn: 2

"700 pers.. visste inte att det bodde så många i Vännäs"

2009-05-11 @ 23:43:42


Västerbottensnytt
http://svtplay.se/v/1553774/vasterbottensnytt/11_5_22_15
Första sidan Dagens Nyheter http://www.dn.se/nyheter/sverige/familjer-tvingades-fly-vannas-1.863564
VF http://www.folkbladet.nu/?p=145448
VK http://www.vk.se/Article.jsp?article=276920
SR  Lina Nordenstedt, en av demonstranterna

demonstration mot rasism i vännäs

2009-05-11 @ 13:48:05

Idag, den 11 maj anordnas en demonstration
i Vännäs mot rasism och främlingsfientlighet.
Samling utanför Tågstationen klockan 19.00 –
buss avgår från Umeå Busstation 18.14
och från Umeå NUS 18.00!
No Borders – No Nations – Stop Deportations!


Intressant läsning

2009-05-11 @ 00:49:24

- Flyktingar på hemlig ort efter hot
- Rykten om misshandel kan ligga bakom
- Hundratals Vännäsbor deltog i manifestationen
- Vännäsborna stödjer flyktingarna - anordnar manifestation i dag
- Polisen: 'Ingen gripen för brotten'
- Trakasserierna fortsatte även under söndagen
- Kommunalrådet: 'Det är fruktansvärt'

Flyktingar på hemlig ort efter hot

46 av Vännäs 70 flyktingar befinner sig nu på hemlig ort sedan de tvingats fly från vad polisen beskriver som en lynchmobb.

- Ingenting har gjorts för att stoppa det medan de ännu var ett litet problem, och nu har det gått så här långt, säger Ghassan uppgivet.

Under de senaste månaderna har hoten, trakasserierna och provokationerna blivit värre och värre mot flyktingarna för att nu i helgen eskalera helt.
Ghassan, en av dem som tvingats fly under den gångna natten, berättar att det började för några månader sedan då det kom beskyllningar mot att någon av dem skulle ha gjort någonting mot en flicka i Vännäs. Beskyllningar som han menar helt saknar
grund.
- De har inte ens kunnat peka ut någon av oss, och vi är inte så många, säger Ghassan.

"Inget har gjorts"
Hoten och trakasserierna har polisanmälts gång på gång, men ingenting har hänt.
- Ingenting har gjorts för att stoppa det medan de ännu var ett litet problem, och nu har det gått så här långt, säger Ghassan uppgivet.

Han berättar att det var runt 70 personer, både ungdomar och äldre som omringade hyreshuset på fredagskvällen. När polisen kom till platsen skingrades gruppen, men efter bara någon timma hörde Ghassan två smällar i lägenheten nedanför. Två stora stenar hade kastats genom fönstret i lägenheten där
landsmannen Ismail bor tillsammans med sin fru och sina sju barn.
- Han ringde mig och bad om hjälp. När jag kom ner så såg jag glas på golvet nära barnens sängar, säger
Ghassem och berättar att Ismail var så rädd att han ringde flyktingsamordnaren och bad henne flytta dem därifrån.
- Vi kommer från en aggresiv miljö, vi är vana att vara rädda. Men i Sverige trodde vi inte att vi skulle behöva vara rädda, så här vet vi inte hur vi ska agera. Det är bara en stor chock, vi kan inte tro det, säger Ghassan

Kreti & Pleti☆ - Må så ske kamrat

2009-05-10 @ 23:43:10

Träffade på "Kreti & Pleti" i lördags under en utomhusfest på ön i Umeå. De spelade och sjöng och jag fick önska en låt ehhe. Ja, de berättade också att de hade filmat mig och mina vänner i svartatåget den första maj, vilket jag faktiskt såg dem göra lol. Jag frågade varför de hade gjort det och de visade sig vara till deras nya musikvideo. Så här är den. Enjoy.

Under kravallerna i Göteborg sköts Hannes Westberg i magen av polisen. Mordförsök utan åtgärd.

2009-05-10 @ 23:32:45

Polisen förbereder sig mot kravaller

Poliser på rad vid stadion. Foto: Johan Nilsson/Scanpix.

Polisen i Norrbotten laddar upp inför eventuella kravaller som kan komma att inträffa vid flera stora möten i länet inom kort. Därför har ett 50-tal poliser och ett 40-tal statister, som spelade demonstranter, övat i Luleå under några dagar.

Enligt Per Karlsson, som är chef för Norrbottenspolisens brottsförebyggande avdelning, har polisen framför allt fokuserat sig på att kunna hantera demonstrationer som kan komma att urarta.

- Alla poliser i yttre tjänst i Sverige och drygt 300 poliser i Norrbotten ska få den här basutbildningen som vi nu har ägnat fyra dagar i Luleå, säger Per Karlsson.

- Det som hände i Göteborg vid de stora demonstrationerna får inte hända igen! Det finns nationella mål nu för det. Polisen lär sig att hantera oförberedda situationer, säger Per Karlsson.

Som exempel på tillfällen då demonstranter kan samlas nämner polisen den Natoövning som anordnas i länet i slutet av maj och början av juni, samt EU-valet och alla de möten som följer med Sveriges ordförandeskap i EU från den 1 juli-31 december.

Fyra möten med höga EU-tjänstemän och politiker ska hållas på Riksgränsen/Abisko. Men där ser inte Per Karlsson någon allvarligare hotbild för störande av ordningen.

- Vi har exempelvis ingen minister med där. En del av de poliser i Norrbotten som är utbildade nu i så kallad ”Bastaktik”, ska också kallas in när det är större EU-möten i Umeå och i Jämtland, avslutar Per Karlsson, chef för brottsförebyggande avdelningen Norrbottenspolisen.

pannkaka äger

2009-05-10 @ 16:47:43

PUNK ILLEGAL - http://www.punkillegal.com/

2009-05-08 @ 12:19:30



BAND:

CONFLICT
INEPSY
SHADES OF GREY
DISFEAR
SJU SVÅRA ÅR
SISTA SEKUNDEN
PERSONANGREPP
EL BANDA
HATA KATTEN
REGULATIONS
PKP
SUBHUMANS
MOB 47
LA FRACTION
CRESS
WOLFBRIGADE
WARCOLLAPSE
COUNTERBLAST
UNCURBED
MODERAT LIKVIDATION
TYSTA MARIE
SLÖA KNIVAR
KVOTERINGEN
KLAS INGELAZ
BEAT UP BETTY
VÅLD

CAMP ILLEGAL

The camping area opens at 13:00 Friday the 12th. It closes at 13:00 Sunday the 14th.
Cars/vans/buses etc will not be allowed in the camping area, or close to it.
There is a restricted area for parking and people sleeping
in their cars a couple of kilometers from the camping area.
There will be people from Punk Illegal at the parking spot.

No fire
No glassbottles
No animals
 No spray cans


 Bring your own tent and follow the rules
And please, put your tent after directions.



Where Munkedal is and how to get there

Munkedal is just an hour north of Göteborg.
You can get there both by train and bus from Göteborg, Stockholm and Uddevalla.


Stop Being So Cool And Get Silly

2009-05-08 @ 00:51:19

idag har jag blivit:
väckt av en idiot LIKE A BOSS träffat marina LIKE A BOSS pratat om saker LIKE A BOSS gått till sj LIKE A BOSS köpt lite mat LIKE A BOSS där felicia jobbar LIKE A BOSS träffat ockaz och isidor LIKE A BOSS träffat folk LIKE A BOSS gått till banken LIKE A BOSS satt in pengar LIKE A BOSS rökt med marran LIKE A BOSS sagt hejdå LIKE A BOSS skejtat till skin art LIKE A BOSS köpt en piggelin LIKE A BOSS suttit på skin art LIKE A BOSS med alex och linus LIKE A BOSS farit hem LIKE A BOSS beställt biljetter LIKE A BOSS snackat i tele LIKE A BOSS ätit för gammal mat LIKE A BOSS laddat hem  LIKE A BOSS spelat buzz LIKE A BOSS med mina grannar LIKE A BOSS här på boendet LIKE A BOSS blitt bjudn på cigg LIKE A BOSS gått till nattöppetLIKE A BOSS köpt en piggelin  LIKE A BOSS sett på scrubs LIKE A BOSS ätit piggelin LIKE A BOSS skrivit blogg inlägg LIKE A BOSS skrivit med marran LIKE A BOSS now i'm ded LIKE A BOSS!

He's at the show talking feminism to get into your pants oh yeah
Well he'll quote Emma Goldman but he'll never get up to dance
And who are these kids who come to the shows determined not to have fun
I see them everywhere with their arms crossed in the back the whole night long
One thing about rock and roll is that it's freedom yeah
The symbol and the literal and the theory and the practice
So if you aren't dead then you might as well be dancing
and if you aren't dancing then you might as well be dead
I'm waiting for the show to end in rioting oh yeah
to show us life is struggle so we're fighting or we're dying
and my politics of dancing is the only cause worth fighting for
cause after the revolution every intersection will be a dance floor
One thing about rock and roll is that it's freedom yeah
The symbol and the literal and the theory and the practice
So if you aren't dead then you might as well be dancing
and if you aren't dancing then you might as well be dead
yeah if you aren't dancing then you might as well be dead
yeah if you aren't dancing then you might as well be dead

warhola är faktiskt defekt


tågbiljetter utbytes mot en actionman i förseglad orginalförpackning.

2009-05-07 @ 20:16:17

Umeå C - Göteborg C   2009-06-11 (torsdag)
      Avgång: 20:58   Ankomst: 10:52   Total restid: 13:54   Byten: 0
      Avgång           Ankomst           Färdmedel
      20:58 Umeå C         10:52 Göteborg C         SJ, Nattåg, 91
    Ungdom 16-19 år 1:  Vagn 40, plats 56, Fönster, Salong
       
    Ungdom 16-19 år 2:  Vagn 40, plats 65, Fönster, Salong
       
      2 Ungdom 16-19 år á 561,00 SEK, Sittplats, kan ej ombokas
Pris för denna resa: 1 122,00 SEK
    
Göteborg C - Umeå C   2009-06-14 (söndag)
      Avgång: 17:00   Ankomst: 06:37   Total restid: 13:37   Byten: 0
      Avgång           Ankomst           Färdmedel
      17:00 Göteborg C         06:37 Umeå C         SJ, Nattåg, 98
    Ungdom 16-19 år 1:  Vagn 40, plats 66, Fönster, Salong
       
    Ungdom 16-19 år 2:  Vagn 40, plats 68, Gång, Salong
       
      2 Ungdom 16-19 år á 549,00 SEK, Sittplats, kan ej ombokas
Pris för denna resa: 1 098,00 SEK    

Pris totalt: 2 220,00 SEK      
Varav bokningsavgift: 146,00 SEK.
Bokningsavgift återbetalas inte      
Moms: 6.00%: 125,66 SEK     


NOW YOU'RE A MAN

Äh vafan, vad tycker ni?
Ska jag köpa Action Man istället kanske?
Känns värt som fan.




Belopp: 3 362,73 SEK

2009-05-07 @ 17:38:57

har aldrig haft så mycket pengar på mitt konto i hela mitt liv.
damn, homie! mo' money dolla dolla bill ya'll!
ska köpa tåg biljetter på sj.se nu antar jag..
umeå c - göteborg c den 11 juni, snarf!


monkeys

2009-05-06 @ 14:04:01

Anarkistiskt 1 Maj

2009-05-05 @ 20:45:52


hobo dishwasher

2009-05-05 @ 13:13:19

idag har jag arbetat i köket på kfum.
skalat morötter, hackat gurka, tomat och sallad.
har också diskat/spolat tallrikar. det var helt okej.
imorgon ska jag väll hacka/skala ännu mer grönsaker och kanske hjälpa till att göra maten. lärde mig hur man gör kaffe också. chill. jag har blivit en diskpojke.
skulle nog kunna jobba i ett kök tror jag.

johnny hobo
wingnut dishwashers union

7 månader

2009-05-05 @ 00:57:56

vill bara skriva en sista sak innan jag kryper ihop till en boll och rullar iväg till min hörna.
ungefär den 4-5 varje månad är min och marinas dag. idag/igår är 7 månader tillsammans.
jag älskar dig marina. vad som än händer. puss.

i'm tha baossh!

2009-05-05 @ 00:30:14

fastnar här varje kväll. sjukt drygt när jag nu ska upp kl.10 imorgon på första dagen av praktik här nere i kfum's kök. gaddammit. ska skynda mig och försöka se nån liten film eller serie nu. bye bye crust pie, bätchez!

PS.grattis i efterskott till att homosexuella från den första maj får gifta sig i kyrkan.
dem ska ha all rätt att gifta sig i kyrkan som oss heterosexuella. däremot kan jag inte förstå varför någon skulle vilja gifta sig i en byggnad som står för förtyck av b.la homosexuella.
detta påminner mig om att jag borde gå ur kyrkan nu när jag är 18.

sometimes anarchy should mean burning a black flag and utopia should mean no paperbags

2009-05-04 @ 00:35:45





vad har skett sen senast.. valborg, första maj, mys i röbäck.
bäst i test: mys i röbäck. var med min älskling. vi tog en tripp till vilda västern.  i got my whiskey and my datahorse!
måste tyvvärr säga att sämts var nog valborg. jag brukar ha trevligt på valborg.. tror det beror på att jag brukar vara i röbäck, men jag var inte speciellt välkommen dit heller, så vad kan man göra? vill dock separera big comedy från valborg då det var en skrattfest värld att minnas. best i adrenalinkick var nog första maj. anarkistisk första maj. första gången vi gått själva. polisen var på oss (FAN VA COOLT1!!! "P-SMILEY") och enligt offers polisradio så ville de komma och filma oss. och de gjorde dom. precis som i rosengård från en polisbuss. no nations no borders fuck law and order. träffade sköna lulebor och senare på kvällen så for jag och min marra på charlies. kvällen slutade under kyrkbron med brasa och skönt folk.




ikväll så for jag på en spelning på verket utan att jag ens orkade.
det var bra band, antimelodix  minuala  misantropic men jag var väldigt slut och stressad. jag stressad är jag. skit i det. jag simon och jennifer gick iaf upp till mig vid 22-23 tiden och chillade. nu sitter jag här ensam med en skål mat och skriver. jag ville egentligen bara se på en film, men det är bättre att dokumentera saker ibland. annars glömmer man ju.

jag älskar dig, r@ygold (L)