D.I.Y ORGAZMO

2009-04-28 @ 21:27:22

idag regnade det, ehm.. sen köpte jag ut cigg. chillade med jennifer, thilde, jagbits-malin och psykopat-malin på stan. körde med shorts och munkjacka som vanligt. köldigt men awsome. sen kom jag och thilde hem till kfum. sen fick thilde fara iväg för det kändest bäst. hon kom tillbaka efter en timme och då var allt bra igen. hon hade med sig en STOR JÄVLA BULTSAX!!! hon ville mörd mig. vi for till kalabalik istället köpte fika på nota och tog dit pinnarna till 1 maj.  resten av dagen/kvällen spenderades på berghem försökandes att knippsa ett jävla lås! har blåsor i händerna... saker som gjort denna dagen värd:


det regnar. skulle kunna sitta och lyssna på godstågen och johnny hobo hela dagen.

2009-04-28 @ 12:16:20


well we can do just what we please, but we can never turn on the heat.
and every night's a blackout in this place. we get the bills, but we don't pay. no, we don't pay.
and i guess you're right because all of my friends are drug addicts!
and i guess you're right because this really is a pretty gross matress!
but i'd rather sleep with junkies than with angels, as the moonlight turns all of us to werewolves.
and sunrise, it's just a gorgeous bedtime, the way the light hits the cheap wine.

well i can do just what i want, and that's get drunk in Vermont.
down by the bridge with the Colt 45, sipping and watching them pigs drive by, drive by.
and i guess you're right, because we're just a bunch of alcoholics!
and i guess you're right, because we ain't taking down the system tomorrow!
but sometimes anarchy should mean burning a black flag, and utopia should mean no paper bags,
and maybe our hundred drunk mistakes could add up to smash the state, smash the state..

smash the state! and i hope that is the case, because otherwise we'll never
get out of this place!

and everyone in this town sleeps till the calender collides with june

2009-04-28 @ 12:04:34

jag känner mig sjukt stressad.. idag ska jag fixa flaggorna till första maj, imorgon ska jag äta middag med min mor och få zonterapi, på torsdag är det big comedy och valborg, dagen efter det är första maj, och den 3 maj är det spelning på verket.

samtidigt som allt det där sker + mycket mer, så måste jag ha råd att fara till munkedal utanför göteborg till en två dagarsfestival som jag verkligen vill fara på. grejen är att det kostar jävel. jag har inte råd. men ändå så ska man dra på smilbanden hela dan varje dag.

jag har stressutslag över hela kroppen.

"Skulle bara vara så skönt att åka dit och stanna där hur länge som helst!"

2009-04-27 @ 23:28:45

bara någonstans. i ett tält utanför umeå med simon. med isidor i hans stuga i vindeln. eller bara så jävla ensam sittandes på ett godståg i en av vagnarna påväg mot ett annat helvette än det här. and i'll drink myself to death! or at least i'll drink myself to sleep! chainsmoke my way through the gaps in between my aspirations and my apathy. as we drive past the last exit to home i am waving goodbye and i might sleeping in the ditch tonight

i dont want the world to see me when everything's made to be broken..

2009-04-27 @ 22:38:48

har inte mått så här skit på flera månader. det bara kom som en våg över mig.
jag klarar inte ens av att gå upp på morgonen. jag har inte tagit min medicin på flera veckor. jag duschar bara när jag verkligen måste och jag borstar knappt tänderna. hur fan ska jag kunna få en lägenhet om jag inte ens klarar av att leva och ha en normalt fungerande vardag.. jag klarar inte av det. har gjort tre mackor och tagit fika nu. är hungrig men har ingen  jävla aptit. jag har inte gjort mig förtjänt till någonting jag jag har eller fått i mitt liv. min familj måste skämmas över mig. min pappa klarar inte ens av att vara nära mig. han är nog bara glad att jag sagt upp nästan all kontakt. hur fan ska jag kunna orka fortsätta stå emot alla tankar och känslor. jag har dom ju av ett skäl. lika gärna bra att göra det mina tankar vill. jag ska berätta vad som har invarderat mitt huvud oftare och oftare: häng dig i taket på rummet. kan se mig hänga där i dörröppningen. skulle dock inte klarar av att såra alla mer än vad jag redan gjort. det verkar inte finnas någon som kan hjälpa mig ur det här. kommer väl sluta med att jag hänger där nån dag utan attnågon har förstått varför jag gjorde det. är det så jävla konstigt? spelar ingen roll hur många gånger eller för hur många som jag berättar allt för. min historia och min problematik. vem fan bryr sig? i era jävla ögon är jag bara en otacksam parasit. dem starkaste skuldkänslorna får jag väl när mamma ringer. för jag klarar inte av att prata eller säga att jag älskar henne och att jag inte vill bo här. att jag inte orkar leva mer. det tor jag hon redan vet, innerst inne så vet nog de flesta som vart med mig genom livet hur fan jag mår.
 

.

GAMLA INLÄGG

2009-04-27 @ 19:00:16

a snake and a dove

hittade en film med ett konstigt namn på dator som var färdig och till min överraskning är det I Killed the Prom Queens första och sista DVD som innehåller footage från deras sista turné i Australien. finns mycket jag vill säga om det bandet, som att det enda bra med bandet är ett enda album. den heter Music for the Recently Deceased och det som gör albumet bra är sångaren Ed Butcher (som bara medverkar på den skivan och var med i bandet i 1 år) och att den är producerad i Sverige, Göteborg. hur som helst ett sjukt bra album. (AH ser nu att filmen BASEketball med Trey Parker och Matt Stone är hemma) och det är bara ett plus att albumet har ett totalt zykist coverart. funderat ett tag på att tatuera in lite av det. ville ju ha en t-shirt förut när jag var asnere i dem med samma motiv jag nu funderar på att gadda. samlade iaf ihop lite bilder och ta-dah!
IKTPQs hemsida.
klicka på bilden för att komma till IKTPQs hemsida.

Ska leta vidare för att se om jag hittar något snyggare orm motiv eller någon annan variation på tatueringen. Planen är fortfarande att jag ska gadda mig i veckan. en vit freds duva som Nausea har som coverart på Extinction... denna:

Nauseas myspace
klicka på bilden för att komma till Nauseas myspace.

27 April 2009 01:03
be my sawnprincess

jaha, i fredags så var jag på charlies möte med thilde mf. slutade med att folk ville hitta på nått. men eftersom att alla förutom jag och thilde var gamla och trötta så slutade det med att vi hittade fest på ersboda... närmare bestämt ida 20!!! vi kirrade biffen, dvs cykel och öl. festen ägde sönder och jag ramlade och slog mig på ett brett stuprör. kom hem 02.30 kanske och orkade inte ens sätta mig här för att skriva någonting. just det. glömde berätta att jag köpte graviditets test tidigare på dagen och att thilde tydlugen lyckades tappa bort det på festen! jajja, the day after på lördagen så tvingade thilde och isidor ner mig på stan. thilde hade köpt ett nytt test. duktigt. sen åts det strips och sen bar det av till marina i vännäs. marina den fina <3 testet var negativt. ne-nene-ne-nene-negativt. vi firade med att se svanprinsessan. men det firandet backfireade för att det var svanprinsessan II som vi ville se. whateverz, man kan ju inte få allt här i livet. supermysigt med min älskling iaf. jag älskar dig <3 hur som helst. söndagen var soft. jag och marran hade krig, jag hittade en bräda som jag satte marinas skate-hjul på. och vips blev det en maxad skateboard! hurra! tyvärr så var jag tvungen att lämna min svanprinsessa och fara hem med bussen. somnade så där lagomt på bussen som vanligt. chillz. när bussen var framme så satte jag mig upp och KA-POW där stod vera mitt framför mig, jag ba: ....och rullade iväg på min skateboard. rullade till hemköp och köpte en fet dricka för 10 kr (eldorado!!!) och kom på att javisst, jag har ju vänner! mina vänner satt och spelade gitarr på kajen. vänner = ockaz, fredrik, isidor och thilde. de dracks folköl, röktes cigaretter och det var allmänt omoget.. like this: Hey, I dont wanna sound like a queer or nothin, but I think unicorns are kick ass! I dont wanna sound like a queer or nothin, but I think Depeche Mode is a sweet band! Dude, I dont wanna sound like a queer or nothin, but I think you got a hot ass! I dont want to sound like a queer or nothin, but Id kinda like to make love to you tonight. I dont want to sound like a queer or nothin, men Matt Stone är en utav de roligaste människorna som finns på denna miserabla planet


26 April 2009 22:44



mr.nygrens blacklist


(x) snott den här listan från någon
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
(x) fått sparken
(x) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(x) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
() gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
() varit kär i en lärare
(x) skolkat
() legat med en medarbetare
() sett någon dö
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
() varit i Kanada
() varit i Mexiko
(x) flugit
() spytt i en bar
(x) sett en del av dig själv brinna
(x) ätit sushi
(x) åkt snowboard
(x) crowdsurfat
(x) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
() haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(?) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(?) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
() använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
() varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
() sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
() blivit rånad
(x) blivit missförstådd
() tagit hand om ett kråka
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
() blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt (vadå natt? vafan ska man göra det på natten för?)
() dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
() varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet (malmö hehe)
(x) simmat i havet (nästan varje sommar)
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns (varje natt ;_; cut cut)
(?) lekt polis och rånare (jag vet inte :S hur ska jag komma ihåg det?)
(x) sjungit karaoke (HAHA)
(x) betalat för mat med bara mynt (ehm, ja)
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort (seriöst vad syftar frågan ens på?)
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn (varför dansa?)
(x) skrivit ett brev till tomten (fuck you! tomten äger!)
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om (har jag säkert)
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
() åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen (uppfylld*)
() haft sex med en apa (kids, thats where aids come from!)
(x) hoppat från en bro (en liten)
() ätit hund/katt-mat (tror inte det)
() sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel (i just luv myself)
(x) sjungit i duschen (eheeee)
() burit en svart klänning (WHAT)
(x) drömt att du gift dig med någon
(x) limmat fast din hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
(x) kysst en fisk
() varit en cheerleader (i wish)
(x) suttit på ett tak
(x)skrikit så att du inte fått luft
() byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) inte duschat på en vecka (är det illa om det händer ganska ofta? typ alltid?)
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
() haft en träkoja
() är rädd för att titta på skräckfilm ensam
() tror på spöken (bullcrap)
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger (JA..PINSAMT)
() spelat kyckling
() blivit puttad i en pool med kläderna på
() blivit tillsagd av en främling att du är het
() brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den (i just love raw fish)
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
() gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva (DONT TELL ANYONE!!!)
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) sårat någon du älskar
(x) blivit sårad av någon du älskar
(x) tittat på mer än tre långfilmer i sträck
(x) sprungit tills du ramlat
(x) tjuvtittat i tjejernas/killarnas omklädningsrum
(x) gått på stan och ramlat och skyllt på att de är kompisens fel
(x) haft för lite pengar att betala med när du står vid kassan
(x) kissat på dig (everyday)
(x) gjort något pinsamt inför den du varit/är kär i
(x) varit kär i ett \"gossedjur\" (JAG ÄLSKAR MIN NALLE)
(x) haft en fest och de kommit oinbjudna dit
(x) legat i samma säng som föräldrar
(x) supit / rökt / snusat
(x) legat i samma säng som den du älskar/älskade
() kört en bil utan lov
(x) råkat förstöra en sak på en affär
() spelat så hög musik att en tavla ramlat ner


24 April 2009 14:07


 
 
 
Better to go to Zion, More then burn in a fire

igår vare chill på stan, affischtillverkning på kfum och häng på kalabalik.
idag blire ett besök på biblioteket, en sväng förbi apoteket och inhandla pisspinnar, efter det charlies möte och kanske öl efteråt.
24 April 2009 13:31


LULZ

95% of teens would have a breakdown if Miley Cyrus was standing on the edge of a tower ready to jump, copy, paste and post if youre a part of the 5% yelling "Jump Bitch!"JUMP BITCH!!! DO A FLIP!
23 April 2009 13:46

 
 
Im just the worst kind of guy to argue with what you might find.

fortfarande det enda bandet som jag skulle vilja se live.
det är dock försent. de är totalt förstörda. förjävligt.
men musikaliskt och textmässigt så finns det ingenting som slår dem.
låter som ett bittert gammalt emo. det är väl iofs det jag är så.
men deras två första album är iaf med högt upp på min top 10 bästa album-lista



For the last night I lie, could I lie next to you?
23 April 2009 13:20 

 
 
är man badass om man haft bulimi? :S

Är du mammas flicka eller bad-ass?

[x] Druckit alkohol
[x] Rökt/Snusat
[x] Rökt vattenpipa
[x] Testat Hasch/Marijuana
[ ] Testat Tyngre Droger
[x] Drabbats av minnesluckor
[x] Däckat
[x] Druckit Hembränt
[x] Blandat alkohol och medecin
[x] Druckit så mycket att du spytt
9 av 10

[x] Snattat
[ ] Snattat regelbundet
[x] Snott från privatperson
[x] Misshandlat någon
[x] Fuskat på ett prov
[x] Liftat
[x] ”Flashat”
[x] Hamnat i trubbel med polisen
[x] Druckit alkohol på offentlig plats
[x] Langat Bröd från matsalen
9 av 10

[ ] Kysst en främling
[ ] Haft sex med en främling
[ ] Haft ett one night stand
[x] Följt med en främling hem
[x] Haft sex utomhus (i november. askallt)
[x] Haft sex/strulat med olika personer under 24 timmar
[x] Hånglat med nån av samma kön
[/] Haft sex med nån av samma kön
[x] Har en lite smått sjuk fetich
[ ] Haft sex med någon som är över 20
5½ av 10

[x] Slagit knytnäven väldigt hårt i en vägg
[x] Slagit huvudet hårt i väggen
[x] Skurit dig själv av misstag
[x] Hets ätit
[ ] Haft bulimi/anorexi
[x] Druckit alkohol i syfte att dämpa psykisk smärta
[x] Piercat dig själv
[ ] Har en "scar tatto"
[x] Har en tatuering
[x] Har en/flera piercingar
[ ] Tagit receptbelagd medicin utan att behöva
8 av 11

[x] Spridit ut falska rykten
[x] Mobbat någon
[x] Hånglat med någon som har pojkvän/flickvän
[x] Tagit någons oskuld
[x] Gått bakom någons rygg
[ ] Hånglat med en kompis flickvän/pojkvän
[x] Gett någon oskyldig skulden
[x] Tjallat på någon
[x] Kallat någon slampa/hora
[x] Hotat
9 av 10

Totalt resultat: 40½

0-20: Du är mammas flicka. Du är ärlig och följer alla lagar och regler som finns
20-25: Du är en kaxig sak! Du säger vad du tycker och tänker!
25-50: Du är en riktig bad-ass. Tagga ner!
23 April 2009 12:41
 
5,4,3,2,1, time to blow back



Var på pissprov idag. De va scheeeeeent...
23 April 2009 11:31



ligga i sängen och sova - ut i skogen och såga


idag har jag bara chillat/sovit men vid 19.00 så kom thilde förbi med en såg. så vi for ut i skogen och letade döda pinnar. varför? jo för att det behövs för att göra flaggor till första maj. vi skulle fixa pinnar och några andra skulle fixa svart tyg. på torsdag är det möte om första maj och då lär vi bygga ihop pinnarna med tyget.
ett första maj i svart och guld!



sometimes anarchy should mean burning a black flag
and utopia should mean no paper bags
21 April 2009 23:13


jag bor inte här

blev väckt i morse av personalen. tog kanske en timme innan jag var uppe ur sängen. sen skulle jag tydligen tvätta. blev nyss tvingad till att dammsuga.. jag vet att jag får skylla mig själv och dem inte hade behövt tvinga mig om jag hade gjort alla skit saker när dem hade velat det. men det är min skit, jag som lever i den.

skulle vilja ha någon att röka med just nu. vem som helst.

20 April 2009 15:07


so wheres my 50 dollas, bitch?

så jag stack rymde från boendet på fredagen. köpte lite öl och hängde med 20 pers till uppe vid bräntis. det var små kallt, men som tur var hade vi en brasa som brann sjukt bra. tillslut blev det för kallt och då smet jag och några andra hem till ockaz för att fortsätta festa. vid det här laget var jag pågränsen till samanbrott då jag endast ätit 2 mackor på hela dagen och nu druckit flera öl. kändes som vassa knivar i magsäcken. fett oscheent. sen skulle jag agera utköpare också. som tur var så var dem som skulle ha ölen såpass snälla att dem skjutsade mig på cykel till närmaste macken så vi slapp gå dit. där fans det också mat. efter allt var köpt och hamburgaren nere så var vi hemma hos ockaz. mådde jukt illa efter burgaren. som att magen snurrat ihop sig till en boll. det höll dock inte i sig särskilt länge, och jag behövde bara vila ett slag så var det lungt. resten av kvällen var ganska lam. hände inte så mycket. när alla var som mest fulla så pratade vi om piratebay rättegången och om fildelning. 30 miljoner och 1 års fängelse var till de åtalade. fuck no. en av de åtalade, peter sunde, kommenterar domen så här:

" Det hade kunnat ligga på en miljon. Vi kan inte betala. Även om vi hade haft pengar så skulle jag ha bränt dem utan att ens ge dem askan"

helt rätt. länge leve pirate bay och fri fildelning för alla!

mer om domen: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4927256.ab

vaknade iaf på morgonen, lördag, hemma hos ockaz. såg lite film och for ner på stan för att fika med några gamla kompisar. köpte bröd som vanligt på hemköp och gick sedan till caféstationen och satte mig. precis som back in the good ol days.
det var vackert väder utomhus så vi satt i centrum mot en vägg in nån timme med simon och sen gick vi å käkade på avenyn. veg-taco-pizza!
vilade sen hemma hos simon, funderandes på kvällen. spelning på verket eller fest hemma hos ockaz? dem som var där vet väl hur det blev. alkoholtorka i slutet. jävla skit.

idag vaknade jag iaf hos ockaz, och vi såg på film fram tills 16-tiden. efter det bar det av till min fina syster som fyller 16 år idag. åt god mat och fika. grattis felicia! världens bästa syster. hon har feresten enligt mamma skaffat en pojkvän. vet inte om mamma var seriös eller bara retades med felicia iofs. men jag har hört henne nämna ett killnamn väldigt många gånger och att hon umgås mycket med nån killkompis.

i bussen påväg hem från ockaz så samtalade jag med 2 av mina vänner om livet. livet här i umeå. boende, jobb och förändring. konflikter mellan människor och hur... allting är. tror att det var för att vi såg på en jobbig svensk tonårsdrama som heter fröken sverige. den var väldigt bra, men jag klarar bara inte av det. smama sak med musik. klarar inte av för mycket känslor och saker som har med kärlek att göra. vet inte hur jag ska förklara. men jag mår bara dåligt av såna filmer. dem är bra men jobbiga. mest jobbiga..
hatar btw veganarkisterna i fröken sverige. vilka jävla posers. riktiga anarkister eller veganer för den delen skulle aldrig behandla folk på det sättet. speciellt inte vänner. jag vet att det förmodligen finn sådana människor precis som i filmen. tragiska människor.

C(A)NCRUSH(E)R!!!

ps. snarf. i love you, mörni (L) ds. 19 April 2009 20:57


three headed frog

har vart hostig hela dagen. legat i sängen och chillat. iaf försökt.
mamma kom iaf förbi med halstabletter, cola, och plastblommor som är hur fina som helst! också en klocka hon köpte åt mig nere i uppsala där mina 2 kusiner nu bor. den är sjukt konstig och jag förstår mig inte på den. den ser inte ut som en klocka. iaf så fick jag hälsningar om att mina två 23-25 åriga (?) kusiner vill träffa mig. de kommer kanske upp hit till sommarn. skulle vara coolt. har typ aldrig pratat med nån av dem. jepp, roligt iaf. mamma skulle iväg och handla födelsedagspresenter åt syrran. jag ska betala en av dem och köpa med mig lite godis till henne nu på söndag. för övrigt så hatar personalen mig. de gnäller och skit. vill att jag ska tvätta och städa. de vill inte att jag sover borta i helgen heller. är nog mer jag som hatar dem kanske. men dem kan ta sig. fuck em.


You locked me up in prison on the inside
Now its time to shoot, knife, strangle, beat and crucify
17 April 2009 15:24


 
"The worst part of censorship is **********!"

nä nu.. är det dags att krypa ner långt ner i sängen och vara glad över det man har. önskar att jag kunde få klämma på dina pömsiga kinder just nu, marina.. saknar dig mer än vad du tror <3 sovgott
17 April 2009 02:48


 
BOREDOM IS COUNTER-REVOLUTIONARY

just det. kom på att jag thilde och isidor gjorde en hiphop låt idag i fruity loops. den var sjukt soft. lärde också thilde power ackord. gör om denna dagen utan tvekan anytime. känns skönt att ha en chillad men ändå fullspäckad dag nu efter att ha varit en underbar vecka i vännäs med marina. vill tacka marina, thilde, isidor, ockaz, jennifer och alex för den här sköna veckan som trots allt inte är slut ännu. puss och kram på er. peace (A)//(E)
17 April 2009 01:33


 
syndikalist öl och en jävla massa mat

pust.... är så jävla mätt. hur som helst så vill jag berätta för dig som läser det om min helt suveräna dag. först så chillade jag och thilde hela dagen. men sällskap av både isidor och ockaz. sen på kvällen kom alex och vi drog till hemköp, köpte öl och satte oss under bron vid verket i väntan på att bli insläppta hos jennifer. väl hos jennifer så drog thilde hem och de två andra som också skulle dit sket i att komma. det var alltså jag ockaz jennifer och alex. alla utom jennifer drack. kl.00.02 så drog vi från jennifer (och tackade så mycket för värme och tak över huvudet) drack öl påväg intill stan och bestämde oss för att käka buffé på nattöppet. när vi kom dit var det 20 min till stängning och vi slängde i oss 2-3 potioner var. fyfan. känns som att jag ska spricka. vi verkligen stressade i oss så mycket vi kunde. men jag får vila hela dagen imorgon för att sedan ladda om och dra en riktig festkväll på bräntis. det är iaf planen just nu. men som vanligt brukar den skita sig, så vi får helt enkelt se hur fan det blir. peace out niggaz!
17 April 2009 01:24



fo shizzle


jag försöker igen med det här att blogga. hehe. förra gången så blev det bara några ynka inlägg och jag bad kompisar skriva i åt mig. ska väl försöka att skriva här så ofta som jag orkar, inte för att jag har någonting vettigt att skriva utan mer för att fördriva tiden.

To bust a cap on or not to bust a cap on: that is the question. 16 April 2009 13:08